PROFIL

PROFIL SYARIKAT

Media Vista Solutions (MVS) merupakan sebuah syarikat milik tempatan yang ditubuhkan pada 5 September 2006, bereputasi dalam memenuhi kehendak pasaran.

OBJEKTIF
  • Menyediakan perkhidmatan dan menghasilkan kualiti rekaan grafik, pengiklanan, penerbitan dan percetakan yang baik kepada pelanggan, samada dari Sektor Kerajaan mahupun Swasta.
  • MVS berusaha meningkatkan hasil pengeluaran dengan mengendalikan bahagian-bahagian tertentu, seperti Pemasaran, Perancangan Projek, Rekaan Grafik Berkomputer, Perancangan Operasi dan seumpamanya.

"SAMA-SAMA MENYUMBANG TENAGA
 DAN BEKERJA DALAM SATU PASUKAN"
merupakan faktor utama MVS mengecapi kejayaan.
 Sentiasa mengutamakan kualiti, ketepatan masa dan harga yang berpatutan adalah salah satu aspek menjadikan industri percetakan mencapai matlamat, lebih berdaya maju, berteknologi tinggi dan berkualiti dalam memenuhi citarasa dan kehendak pelanggan.

MISI
  • Menjadi sebuah syarikat yang tersohor di daerah Johor Bahru khususnya dan di Negeri Johor amnya. Segala hasil rekaan grafik, pengiklanan, penerbitan dan percetakan kami adalah berdasarkan mutu kualiti kami yang kreatif dan inovatif.